Корзина
Нет отзывов, добавить
Контакты
TAXI 14 133 "transport și hamali Chișinău"
Наличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или индивидуального предпринимателя.
+3736964-96-7714133
Veaceslav
МолдоваКишинёвstr.Padurii 8A2032
Карта

Mutari apartamente si oficii (transport si hamali)

Mutari apartamente si oficii (transport si hamali), фото 1
Mutari apartamente si oficii (transport si hamali), фото 2Mutari apartamente si oficii (transport si hamali), фото 3Mutari apartamente si oficii (transport si hamali), фото 4Mutari apartamente si oficii (transport si hamali), фото 5
  • Услуга

150 лей/час

Минимальная сумма заказа — 120 лей.

Mutari apartamente si oficii (transport si hamali)
150 лей/час
УслугаMutari apartamente si oficii (transport si hamali)
+3736964-96-77
14133
+3736964-96-77
14133
  • График работы
  • Адрес и контакты

Transportare mobilei in Chisinau TAXI 14133

Sunteti in cautarea unei firme de transport pentru mutari mobila in Chisinau ? Daca da, ati nimerit unde trebuie! Firma noastra va sta la dispozitie cu servicii de mutari firme, locuinte si birouri, atat in Chisinau, cat si in tara, la pret avantajos.

In serviciile de mutari mobila, ne vom asigura ca bunurile dumneavoastra sunt infoliate corespunzator, pentru o siguranta mai sporita pe durata transportului. Iar la cerere, va putem ajuta cu demontatul mobilei, pentru usurinta manipularii ori pentru evacuarea acesteia din vechea locuinta.

Apeland la TAXI 14133, nu va mai trebui sa chemati diverse persoane pentru fiecare serviciu in parte ― noi va oferim pachet complet: transport mobila, manipulare marfa si montari / demontari mobilier.

 

 

Relocari sedii si birouri TAXI 14133

Daca doriti sa mutati sau sa transportati o cantitate mare de dosare sau aparatura de birou intr-o perioada scurta de timp si in conditii sigure noi va punem la dispozitie mijloace de transport acoperite pentru astfel de operatiuni, personal manipulant (la cerere), etc.

Fie ca este vorba de transport in Chisinau sau in oricare alt oras din Republica Moldova compania noastra va oferi cel mai avantajos pret de pe piata.

vkontakte facebook twitter
Характеристики
Основные
Долгосрочная аренда  Да
Экипаж  Да
Тип транспортаМикроавтобус
Информация для заказа
  • Цена: 150 лей/час