Корзина
Нет отзывов, добавить
Контакты
TAXI 14 133 "transport și hamali Chișinău"
Наличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или индивидуального предпринимателя.
+3736964-96-7714133
Veaceslav
МолдоваКишинёвstr.Padurii 8A2032
Карта

Asamblari de mobila/ Сборка разборка мебели

Asamblari de mobila/ Сборка разборка мебели, фото 1
впередназад
Asamblari de mobila/ Сборка разборка мебели, фото 2Asamblari de mobila/ Сборка разборка мебели, фото 3Asamblari de mobila/ Сборка разборка мебели, фото 4Asamblari de mobila/ Сборка разборка мебели, фото 5Asamblari de mobila/ Сборка разборка мебели, фото 6
  • Услуга

75 лей/час

Минимальная сумма заказа — 120 лей.

Asamblari de mobila/ Сборка разборка мебели
75 лей/час
УслугаAsamblari de mobila/ Сборка разборка мебели
+3736964-96-77
14133
+3736964-96-77
14133
  • График работы
  • Адрес и контакты

Transportarea electrocasnicelor TAXI 14133

A venit timpul sa schimbati frigiderul,masina de spalat sau v-ati cumparat un televizor cu o diagonala mai mare?Noi suntem solutia perfecta pentru transportarea rapida si in siguranda a electrocasnicelor dumneavoastra.

Compania noastra va pune la dispozitie mijloace pentru transportarea marfii dumnevoastra,produsele vor fi impachetate si transportate cu grija acasa sau la biroul dumneavoastra.

Tot ce trebuie sa faceti e sa ne telefonati sau ne contactati prin email pentru o oferta exacta de pret.

 

Sunati 14133 pentru transportul materialelor de constructie

Daca sunteti in stagiul de a renova locuinta sau sediul societatii dumneavoastra si nu dispuneti de un mijoc de transport, noi va putem oferi posibilitatea de a va transporta materialele intr-un mod rapid si sigur la un pret decent.

Daca sunteti la magazin si ati gasit gresia, faianta, s-au parchetul pe care vi-l doriti si nu aveti cu ce sa il transportati, echipele noastre sunt pregatite sa va sara-n ajutor, nu trebuie decit sa ne contactati telefonic sa ne comunicati adresa magazinului unde va aflati sau de unde vreti sa ridicati marfa si unul dintre soferii nostrii va ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp.

vkontakte facebook twitter
Информация для заказа
  • Цена: 75 лей/час